Informacije o piškotkih

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Piškotki na www.seahouses.si

Spletna stran www.seahouses.si uporablja naslednje piškotke:

  • _ga (trajanje: 2 leti)
    _gid (trajanje: 24 ur)
    _gat_gtag (trajanje: 1 minuto)
    Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Niso obvezni za delovanje strani in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.
  • viewed_cookie_policy (trajanje: 1 leto)
    Piškotek, ki si zapomni vašo potrditev, da sprejemate uporabo piškotkov. Traja 365 dni in skrbi, da se v tem času obvestilo ne prikaže več. Prekliči ta piškotek

Več o varovanju osebnih podatkov preberite na strani Politika zasebnosti. Morebitne težave ali vprašanja nam sporočite na info@seahouses.si.
 

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.

Vam morda lahko še kako pomagamo? Tukaj smo za vas! Pišite nam na info@seahouses.si ali nas pokličite na 051 258 828.

Kje se nahajamo?

Marina Portorož, Cesta solinarjev 8
6320 Portorož, Slovenija → Zemljevid