Politika zasebnosti

Naša politika zasebnosti je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Določa pogoje uporabe spletne strani in pogoje rezervacije preko spletne strani www.seahouses.si, ki jo upravlja družba STUDIO DAN, LEA HROVAT s.p. (v nadaljevanju: ponudnik) ter pogoje obdelave osebnih podatkov, ki jih zbira ponudnik.

Ponudnik

STUDIO DAN, LEA HROVAT s.p.
Maistrova ulica 33, 3000 Celje
E-naslov: info@seahouses.si
Matična številka: 8108803
Davčna številka: 94567751
Zavezanec za DDV: NE
TRR: SI56 2900 0005 2599 562 (Unicredit)

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik preko spletne strani www.seahouses.si zbira osebne podatke gostov in jih kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

  • Podatkov o naših gostih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba, razen naših pogodbenih obdelovalcev osebnih podatkov (Marina Portorož, ki z naše strani prejme izključno samo ime in priimek gosta).
  • Pogodbenim obdelovalcem omogočamo obdelavo osebnih podatkov samo pod pogojem, da imajo zadostno raven varstva osebnih podatkov, kot je določena z veljavno zakonodajo.
  • Osebne podatke hranimo dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.
  • Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših gostov.
  • Osebne podatke obdelujejo samo za to pooblaščene osebe ponudnika in pooblaščene osebe naših pogodbenih obdelovalcev.
  • Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

 

Zbiranje osebnih podatkov in način privolitve za njihovo obdelavo

  • Ponudnik zbira osebne podatke preko varne povezave (SSL) in jih s kriptiranjem ščiti med njihovim prenosom preko spleta.
  • Ponudnik zbira in obdeluje osebne podatke izključno na osnovi privolitve posameznika.
  • V primeru kontaktiranja ponudnika preko rezervacijskih obrazcev se vneseni osebni podatki uporabijo izključno za pošiljanje sporočila v e-poštni predal ponudnika. Gost svojo privolitev izrazi s pritiskom na gumb za pošiljanje.

 

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

  • Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za namen, za katerega so bili zbrani in za katerega ima privolitev posameznika.
  • Osebne podatke strank, ki so privolile v prejemanje obvestil o naših novostih, dogodkih in ponudbah, bomo uporabili izključno za obveščanje na izbran način (e-pošta, SMS) največ enkrat mesečno.
  • Osebne podatke strank, ki nam na spletni strani preko rezervacijskega obrazca oddajo rezervacijo, bomo uporabili izključno za odgovor na zastavljeno prijavo oziroma povpraševanje.

 

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

  • Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), lahko kontaktirate upravljalca osebnih podatkov STUDIO DAN, LEA HROVAT s.p., Maistrova ulica 33, 3000 Celje, po pošti, elektronski pošti na info@seahouses.si ali na telefon 041 624 554.
  • Upravljalec bo na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odgovoril brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.
  • Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas upravljalec zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da vas ne more zanesljivo identificirati.

 

Odjava od obveščanja

  • Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo. Od prejemanja obvestil na GSM številko se lahko odjavite s povratnim sporočilom z vsebino »Odjava« ali pa nam svoje želje sporočite pisno na naslov podjetja ali po elektronski pošti na info@seahouses.si.
  • V kolikor obvestila kljub odjavi še vedno prejemate, se vam za to iskreno opravičujemo in vas prosimo, da nas na to takoj opozorite.

 

Pravica do pritožbe

Če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico podati pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, tel. 01 230 97 30, e-pošta gp.ip@ip-rs.si.

 

Vam morda lahko še kako pomagamo? Tukaj smo za vas! Pišite nam na info@seahouses.si ali nas pokličite na telefonsko številko +386 31 760 567.

 

Kje se nahajamo?

Marina Portorož, Cesta solinarjev 8
6320 Portorož, Slovenija → Zemljevid